Objavljamo najpogostejša vprašanja in odgovore o družbi INDIVIDA d.o.o. in podjetju INDIVIDA & Partnerji.

 

1. Kaj se je zgodilo s podjetjem INDIVIDA d.o.o., ki je delovalo v Svetovalni skupini INDIVIDA? 

Podjetje INDIVIDA d.o.o. je zašlo v likvidnostne težave iz naslova poslov, ki niso predstavljali osnovno dejavnost podjetja.

 

2. Ali to pomeni, da so finančni produkti, ki sem jih sklenil preko Svetovalne skupine INDIVIDA, propadli? Kaj se je zgodilo z denarjem, ki sem ga vplačal v vzajemne sklade in zavarovanja, h katerim sem pristopil preko podjetja INDIVIDA? 

INDIVIDA d.o.o. je bila le vmesni člen med stranko (vlagateljem) in ponudnikom (zavarovalnico ali družbo za upravljanje). To pomeni, da so vsi finančni produkti (vzajemni skladi in zavarovalne police) sklenjene direktno pri zavarovalnicah in družbah za upravljanje. Denar je bil vložen direktno k ponudnikom varčevalnih programov in ni na noben način ogrožen zaradi slabega finančnega stanja podjetja INDIVIDA d.o.o.

 

3. Kaj se je zgodilo z mojim osebnim finančnim svetovalcem, kje in kdaj je dosegljiv? 

Po razpoložljivih podatkih v podjetju INDIVIDA d.o.o. ni nobenega zaposlenega. Je pa večina svetovalcev svojo pot nadaljevala v svetovalnih vodah in sicer pri podjetju INDIVIDA & Partnerji. Za več informacij se obrnite na 0590 81460.

 

4. Kje so poslovni prostori podjetja INDIVIDA d.o.o. in kje so poslovni prostori podjetja INDIVIDA & Partnerji? 

Poslovni prostori INDIVIDA d.o.o. so na Dunajski 156, Ljubljana. Poslovni prostori INDIVIDA & Partnerji so v Kristalni palači v BTC na Ameriški ulici 8, Ljubljana v 17. nadstropju.

 

5. Svojemu svetovalcu sem v hrambo zaupal/-a pomembne dokumente. Kaj se je zgodilo z njimi? 

Če ste svoje dokumente v hrambo zaupali direktno vašemu svetovalcu, potem jih le-ta še vedno hrani v okviru svoje nove zaposlitve. V kolikor želite shranjene dokumente nazaj, nas pokličite na 0590 81460 in uredili bomo, da le te prejmete v najkrajšem možnem času.

 

6. Kakšno je finančno stanje podjetja INDIVIDA & Partnerji in ali mu lahko zaupam? ​

Finančno stanje podjetja INDIVIDA & Partnerji, zavarovalno zastopanje d.o.o. je stabilno, saj skupaj s povezanim podjetjem INDIVIDA Consultum d.o.o., oba izkazujeta dobro bonitetno oceno. Podjetje INDIVIDA & Partnerji opravljajo posle zavarovalnega zastopanja in trženja investicijskih kuponov ter so pod nadzorom Agencije za zavarovalni nadzor in Agencije za trg vrednostnih papirjev. Več o podjetju si lahko preberete na naših spletnih straneh www.individa-partnerji.si ali pa nas pokličete na telefonsko številko 0590 81460.

 

INDIVIDA & Partnerji

Z nami do urejenih osebnih in poslovnih financ.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja! 

Obvezen podatek*